Ibix® 9

De Ibix® 9 is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om mobiele kleine straalwerken uit te voeren.

Lees meer

Ibix® 25

De Ibix® 25 wordt veel gebruikt voor jachtonderhoud en het verwijderen van graffiti.

Lees meer

Ibix® 40

De Ibix® 40 is geschikt voor het snel reinigen van grote oppervlakten en wordt veel ingezet bij industriële toepassingen en gevelreiniging.

Lees meer

Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch snel een goed resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden waar IBIX® voor staat. Uiteraard is het ook mogelijk om met een waternozzle stofvrij te stralen. Met een compressor vanaf 2 m³ (2000 l/min) kunt u al snel en doeltreffend alle soorten gevels reinigen. 

Als voorbeeld is met de IBIX® 25 H2o een productie haalbaar van 80 – 100 m² per dag bij het reinigen van een gemiddelde gevelsteen. Ook de lastige gele steen, is perfect en zonder vlekken met het IBIX® systeem te reinigen. Dankzij de geringe investering van het IBIX® systeem kunt u de straalunit al in enkele projecten terugverdienen.

  • Reinigen van kwetsbare monumentale panden
  • Verwijderen van graffiti van alle oppervlakten
  • Verwijderen van smog en verontreiniging van alle soorten steen
  • Verwijderen en opruwen van verflagen op gevels
  • Ook de lastige gele steen perfect reinigen zonder vlekken
  • Beton opruwen en / of reinigen
  • Opruwen van natuursteen
  • Reinigen van natuursteen
  • Het reinigen van zeer kwetsbare / gepolijste objecten
  • Reinigen / opruwen  van dakpannen

Compacte straalketel uitermate geschikt voor het verwijderen van graffiti. Ook het reinigen van kleine oppervlakten is met deze straalketel goed mogelijk.
De IBIX® 9 H2o kan als aanvulling op de IBIX® 9f2 zowel droog- als natstralen met de bijbehorende waterkop

De IBIX® 25 H2o straalsysteem is de meest verkochte straalketel voor gevelreiniging. De compacte uitvoering met de productie van een grote straalketel in combinatie met de lichtgewicht straalslang- en pistool maakt deze unit tot één van de meest populaire straalketels voor de gevelreiniging. Met het H2o systeem kan zowel droog- als natgestraald worden.

De IBIX® 40 wordt veel toegepast bij grotere straalprojecten. Dankzij spuitnozzles tot wel 12  mm kan een enorme werksnelheid behaald worden. Met behulp van een koppelstuk kan ook het pistool van de IBIX® 25 geplaatst worden zodat er ook met kleine spuitnozzles gestraald kan worden. De unit kan zowel uitgevoerd worden met lans als met pistool.

Omhoog