Ibix® 9

De Ibix® 9 is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om mobiele kleine straalwerken uit te voeren.

Lees meer

Ibix® 25

De Ibix® 25 wordt veel gebruikt voor jachtonderhoud en het verwijderen van graffiti.

Lees meer

Ibix® 40

De Ibix® 40 is geschikt voor het snel reinigen van grote oppervlakten en wordt veel ingezet bij industriële toepassingen en gevelreiniging.

Lees meer

Het verwijderen van oude verflagen en roest van staal kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Wanneer deze lagen verwijderd worden door te schuren, te schrappen of te slijpen, worden minuscule roestdeeltjes in het staal geslepen of geschuurd. Roest wat niet volledig verwijderd is, zal altijd terugkomen.

Door het gebruiken van de IBIX® straalketel wordt roest volledig verwijderd en wordt de ondergrond licht opgeruwd. Door te werken met het IBIX® systeem heeft u dus de zekerheid een zeer duurzame oplossing te hebben en de best mogelijke ondergrond te bekomen om uw verfsysteem op aan te brengen. Ook zeer harde en taaie verflagen worden moeiteloos verwijderd in minder dan de helft van de tijd dan door schuren of slijpen.

Het IBIX® systeem wordt veel gebruikt in de industrie en op moeilijk bereikbare plaatsen. Vanwege de compacte uitvoering kan er zelfs met behulp van een draagzak op zeer moeilijke plaatsen gewerkt worden. De IBIX® is gemakkelijk te verplaatsen en is zeer compact, maar heeft toch een enorme werksnelheid!

  • Effectief verwijderen roest
  • Op moeilijk bereikbare plaatsen werken
  • Goed vastzittende verflagen snel opruwen voor een nieuwe verflaag
  • Ook dikke roest verwijderen
  • Stofvrij stralen met behulp van afzuigmal of waternevel
  • Walshuid verwijderen
  • Oude en nieuwe verlagen van staal verwijderen

De Ibix 9 is een compacte professionele straalketel die het meest gebruikt word voor kleine stalen objecten zoals velgen, tuinhekjes, spotrepair, radiatoren, etc. dit toestel kan in combinatie met een kleine compressor gebruikt worden.  De IBIX® 9 word ook veel ingezet daar waar een snelle inzetbaarheid gewenst is vanwege de compacte uitvoering.

De IBIX® 25 straalt zowel kleine als grotere objecten. Dit luchtgomtoestel wordt veel ingezet voor het stralen van constructiewerken, materieel, in de automotive sector,  etc. waar een snelle werksnelheid gewenst is. Voor grotere objecten waar werksnelheid belangrijk is, word de IBIX® 40 veel ingezet. Dankzij nozzles tot wel 12 mm. kan er een zeer brede oppervlakte in één keer gestraald worden.

Omhoog